Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Şehit Zafer Oluk Ortaokulu

Telefon : 05435083652
Belgegeçer : 0322 3614422
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://sehitzafer.meb.k12.tr
Adres : BARBAROS MAH.17138 SOKAK NO1 SEYHAN /ADANA
VİZYON : Bütün öğrencilerimizi ilgi ve istidatlarına göre uygun akademik veya mesleki ortaöğretim kurumlarına yönlendirerek kendi ilgi ve istidatlarına uygun birer meslek sahibi olmalarına ve ülkelerine hayırlı hizmetler sunmalarına, mutlu olmalarını sağlamak. Bütün öğrencilerimizin öncelikli vatandaşlık görevlerini bilen, seve seve yerine getiren, haklarının ve sorumluluklarının farkında olan, okuyan, düşünen, araştıran ve sorgulayan bireyler olarak yetişmelerini sağlamak.
MİSYON : Neden varız sorusunun yanıtıdır misyon. Biz Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen üretim gücüne sahip, girişimci kişiliği olan, Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, demokratik, hoşgörülü, işbirliği içerisinde çalışan, sağlıklı, iletişim kurabilen, araştırıcı, ufku geniş, bütün organizasyonlarda işbirliği yapabilen, boş zamanlarını değerlendiren, gelişen teknolojik araştırmaları yakından takip edebilen sportif ve sanat yönü güçlü bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yy. gelişen koşullarına yanıt verecek beceriler kazandırmak için varız. Öğrencilerin öğrenmesi ilk önceliktir. Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır. Hepimiz karşılıklı sorumluluklar alır, verimli bir şekilde çalışırız. Biz birbirimize ve kendimize güveniriz. Farklılıklarımızın farkındayız. Bunların birer zenginlik kaynağı olduğuna inanıyoruz. Biz farklıyız. Yetenekli enerjik, coşkulu, üretkeniz.
BAŞARILAR : Okulumuz 2009 yılında eğitim-öğretime başlamıştır.

Öğretmen :43
Öğrenci :796
Derslik :27
Çok Amaçlı Salon :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :5446
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : 08:30-14:20
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Klima
Servis :
Ulaşım : Özen dolmuşları ile (Özen dolmuşları son durağı)
Yerleşim Yeri : BARBAROS MAH.17138 SOKAK NO:1 SEYHAN /ADANA Yerleşim bölgesi genellikle Doğu ve Güney Doğu Anadolu´dan göç etmiş ailelerden oluşmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 20 Dk
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Halter, Atletizm, Futbol ve Voleybol alanında öğrencilerimiz Adana içi Ve İller Arası Ulusal turnuvalar katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler : 2015-2016, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yıllarında ´TUBİTAK´ Bilim Fuarı gerçekleştirilmiştir. Ayrıca 2017-2018 ve 2018-2019 ´TUBİTAK´ Bilim Fuarı Kapsamında Proje Çalışmaları Yapılmaktadır..
Proje Çalışmaları :
Yazdır :